Welkom bij Inspirex
NLP Opleiding bij Novalife
Coaching bij Inspirex
Workshops bij Inspirex
Over Inspirex
Inspiratie met Inspirex
Agenda van Inspirex
Contact met Inspirex
Home
Coaching

U hebt een doel voor ogen. U wilt een klankbord.
U zit in een overgangsperiode. U wil een probleem oplossen.

Het is fijn om daarbij de begeleiding en veiligheid te hebben van een coach. Wij zorgen ervoor dat u op eigen kracht bereikt wat u wil bereiken.

Hoe het werkt

We beginnen altijd met een intake-gesprek van anderhalf à twee uur, waarbij uw beginsituatie, de problemen en uw wensen geïnventariseerd worden.

Naar aanleiding daarvan bepalen we samen hoeveel vervolgsessies we plannen. Deze duren meestal ongeveer een uur.

De kracht van huiswerk

Tijdens een sessie ervaart u onder begeleiding van de coach een nieuw gedrag of een nieuwe mindsetting, waar u in de toekomst veel baat bij gaat hebben.

Het is belangrijk om hiermee te gaan oefenen, zodat deze nieuwe capaciteiten automatisch toegepast gaan worden.

Personal Coaching

 

Personal coaching is 1 op 1

We doen dat in een prettige, rustige omgeving. + foto

Het is de mens eigen om te willen blijven wie hij op dit moment is. Het is eng om te veranderen, omdat dat het onbekende met zich meebrengt.

Tegelijkertijd is er binnenin ieder mens een kracht actief die ernaar streeft om zo volledig en 'heel' mogelijk te worden. Deze heeft tot doel om ieder mens in zijn totaliteit tot zijn eigen unieke recht te laten komen. Deze kracht wil dat een mens wordt en leeft naar wie hij werkelijk is.

Om aan deze kracht gehoor te geven, roept de mens, vaak onbewust, confronterende, moeilijke of zelfs pijnlijke situaties in zijn leven, om een stapje naar het onbekende te durven zetten. Om de 'blinde vlekken' te kunnen gaan zien.

Dit laat zich dan vaak zien in de vorm van lichamelijke problemen, of relationele problemen. Het lichaam, de mensen om ons heen, vooral onze partner en onze kinderen zijn prachtige en vaak confronterende spiegels.

Bij personal coaching sta ik naast de mens, die de moed heeft om in die spiegels te gaan kijken. Die bereid is om naar de blinde vlekken te gaan kijken.

Zo wordt de persoonlijke problematiek helder in beeld gebracht.

Het bewustworden van die problematiek is al een gigantische stap tot ontwikkeling.

Vervolgens worden beperkende patronen, emoties en overtuigingen aangepakt.