Welkom bij Inspirex
NLP Opleiding bij Novalife
Coaching bij Inspirex
Workshops bij Inspirex
Over Inspirex
Inspiratie met Inspirex
Agenda van Inspirex
Contact met Inspirex
Home
Coaching

U hebt een doel voor ogen. U wilt een klankbord.
U zit in een overgangsperiode. U wil een probleem oplossen.

Het is fijn om daarbij de begeleiding en veiligheid te hebben van een coach. Wij zorgen ervoor dat u op eigen kracht bereikt wat u wil bereiken.

Hoe het werkt

We beginnen altijd met een intake-gesprek van anderhalf à twee uur, waarbij uw beginsituatie, de problemen en uw wensen geïnventariseerd worden.

Naar aanleiding daarvan bepalen we samen hoeveel vervolgsessies we plannen. Deze duren meestal ongeveer een uur.

De kracht van huiswerk

Tijdens een sessie ervaart u onder begeleiding van de coach een nieuw gedrag of een nieuwe mindsetting, waar u in de toekomst veel baat bij gaat hebben.

Het is belangrijk om hiermee te gaan oefenen, zodat deze nieuwe capaciteiten automatisch toegepast gaan worden.

Relatiecoaching

 

Als een relatie te wensen over laat...

 

Relatiecoaching is voor partner- en familierelaties.

Denken dat de liefde over is. Destructief gedrag. Mensen die elkaar niet meer kunnen vinden en de wens hebben om elkaar weer wel te vinden. In een negatieve spiraal zitten, die niet doorbroken lijkt te kunnen worden.

Als relatiecoach zoek ik mee naar de thema's waarmee mensen in hun relatie worstelen. Wat zijn de sterke en wat zijn de zwakke kanten van de relatie? Welke waarden en normen zijn voor de partners belangrijk? Hoe is de communicatie en de conflicthantering? Hoe wordt er omgegaan met macht, grenzen, identiteit, verantwoordelijkheid? Wat zijn de generatiepatronen?

Relaties houden ons een spiegel voor. Welke onzichtbare kracht drijft ons naar deze partner? Vroeg of laat wordt in de omgang met deze partner onze blinde vlek zichtbaar en voelbaar. Wat we bewonderen of benijden van onze partner, wat ons ergert en irriteert, dat alles biedt ons een mogelijkheid om te leren. Als we in deze spiegel willen kijken kunnen we ons twee vragen stellen: 1.Wat heb ik hiervan te leren? En 2. Hoe heb ik dit zelf mee gecreëerd?

Als relatiecoach begeleid ik om patronen te doorbreken, zodat de liefde weer kan gaan stromen.

Een goede relatie vraagt van partners een levenshouding waarin loyaliteit, vrijheid, intimiteit, verbondenheid, acceptatie, waardering, respect, eerlijkheid en aandacht samengaan. Mensen die deze aspecten in zichzelf ontwikkelen zijn vaak goede partners, goede ouders en goede vrienden.