Welkom bij Inspirex
NLP Opleiding bij Novalife
Coaching bij Inspirex
Workshops bij Inspirex
Over Inspirex
Inspiratie met Inspirex
Agenda van Inspirex
Contact met Inspirex
Home
Heart Systems, België        (Gecertificeerd NLP Master practitioner)

Heart Systems

Internationaal Trainingsinstituut voor Communicatie en NLP

De belofte van de opleidingen bij Heart Systems is een diepgaande ontplooiing van bewustzijn. Een hechte samenwerking tussen het bewuste en onderbewuste, waardoor wat je wil en wat je doet op één lijn komen. Door jezelf leren kennen ontstaat ook meer respect voor de verschillen met andere mensen. Je wordt bewust wordt dat jij enkel maar kan leren door de verschillen die je in elk ander ontdekt. Elk mens is een kostbare bron voor jouw evolutie en verruiming van jouw model van de wereld. Bovendien besteden we elke dag aandacht aan een bewust contact met je hogere bewustzijn, dat gedeelte dat toegang heeft tot wat de wetenschappers 'het Veld ' noemen, waardoor je heel praktisch leert afstemmen en gebruik maken van de wetten die synchroniciteit en toeval organiseren. Vuurceremonie, individuele sand painting in de aarde, en andere rituelen ondersteunen die diepe veranderingsprocessen.

Paul Liekens

Na een klassieke opleiding en gelijklopend met een bloeiende carrière in de zakenwereld, begon Paul in de jaren ’70 met de studie van piramides, en deed daar zijn interesse op voor alle bewustzijnsverruimende studies. Hij is gecertificeerd als NLP Trainer door het New York Training Institute voor NLP (NYTI) en door Dr.Richard Bandler. Paul Liekens is eveneneens auteur van meer dan 20 boeken over NLP, sjamanisme... Hij is ook opgeleid tot Westerse Inca Sjamaan sinds 2004.

Boeken

Paul Liekens is de auteur van meer dan 20 boeken, waaronder Helende verhalen, Maya-tijdsbeleving en NLP, NLP en humor, NLP voor managers, het spel tussen bewuste en onderbewuste, NLP en energie...

 

 

 

meer informatie op www.paulliekens.be