Welkom bij Inspirex
NLP Opleiding bij Novalife
Coaching bij Inspirex
Workshops bij Inspirex
Over Inspirex
Inspiratie met Inspirex
Agenda van Inspirex
Contact met Inspirex
Home
Bewustwording

Bewustwording is voor ons het doel en
NLP het middel.

Door NLP word je nog meer bewust van alles wat je denkt, voelt en doet. Dat leidt tot meer keuze en kwaliteit op alle belangrijke gebieden van je leven.

Hoe het werkt
Neuro-Linguïstisch-Programmeren (NLP) werkt via het gedeelte van de hersenen dat we gebruiken bij communicatie. Dit wil zeggen: je vermogen om te communiceren met andere personen en het vermogen om bij jezelf je aanwezige talenten en potentiële vermogens aan te spreken en optimaal te leren gebruiken in de omstandigheden waarin je dat wenst.
Een opleiding met een belofte

De belofte van de NovaLife NLP opleiding is dat we er voor zorgen dat er bij jou een diepgaande ontplooiing van bewustzijn ontstaat. De hechte samenwerking tussen jouw bewuste en onderbewuste, maakt dat wat je wil en wat je doet op één lijn komen. Door jezelf leren kennen ontstaat respect voor de verschillen met andere mensen.

De NovaLife opleiding - Introductie

 

Als je deze opleiding volgt houdt dat in ...

 • dat je grote stappen maakt in het bewust worden van hoe jij zelf
      functioneert, wat je drijft en vooral ook: wat jou tegen houdt.
 • dat je grote stappen maakt in je communicatie.
 • dat je grote stappen maakt op weg naar een veel gelukkiger leven.
 • dat je gaat bereiken wat je echt wil bereiken

Op de koop toe krijg je aan het eind van de opleiding een officieel NLP certificaat omdat in de opleiding alle aspecten (en meer) aan de orde komen die daarvoor nodig zijn.

 

Onze filosofie

We zijn zelf opgeleid door Paul Liekens, Robert Dilts en Année Linden. In deze lijn gaan we zelf door en zo ziet ook de opleiding eruit.

Enkele kenmerken:

 • We hechten veel belang aan de groepsvorming. Communiceren doe je tenslotte niet in je eentje....
 • Het onbewuste / onderbewuste, dat deel in jou dat automatisch van alles bestuurt en regelmatig het heft in eigen handen neemt, heeft een prominente plaats in de opleiding.
 • Je wordt je bewust dat jij alleen maar kan leren door de verschillen die je in de ander ontdekt. Elk ander mens is voor jou een kostbare bron voor jouw evolutie en verruiming van jouw model van de wereld.
 • Elke dag besteden we aandacht aan een bewust contact met je hogere bewustzijn, dat gedeelte dat toegang heeft tot wat de wetenschappers 'het Veld ' noemen.
 • Integratie van de lesstof is uiterst belangrijk. We willen dat er echte veranderingen komen, dus veel oefenen tijdens de cursus en ook tussen de blokken. Er zijn daarom oefengroepen waardoor het integreren van de materie gemakkelijker, eenvoudiger en plezieriger wordt.
 • In het avondprogramma (niet verplicht) bieden we diverse onderwerpen aan die in het verlengde liggen van bewustwording.

 

Voor ons is NLP geen kunstje of truc. Voor ons is NLP pas waardevol als het onderdeel wordt van jouw systeem. Of zoals Robert zegt: "It needs to be in the muscle".

 

Klik hier om te kijken naar Dilbert als engineer