Welkom bij Inspirex
NLP Opleiding bij Novalife
Coaching bij Inspirex
Workshops bij Inspirex
Over Inspirex
Inspiratie met Inspirex
Agenda van Inspirex
Contact met Inspirex
Home
Groepscoaching

Workshops zijn in feite groepscoachings. We gaan aan de slag in kleine groepen, minimaal 6, maximaal 12 deelnemers. Er is ruimte en aandacht voor ieder persoonlijk. In de groep ontstaat vanzelf een dynamiek waardoor je van elkaar leert en met elkaar plezier beleeft aan de vorderingen.

Voordelen

In een workshop kun je in een veilige omgeving 'oefenen' met de aangeboden materie. Snel en langdurig resultaat realiseren.. Bouwen aan een constructieve toekomst.
De deelnemers zijn allemaal erg gemotiveerd en we zorgen voor veel plezier en humor tijdens het proces.

Secret therapy

We werken veel met wat ook wel "secret therapy" genoemd wordt. De technieken die je leert, pas je zelf toe in je hoofd zonder daarbij te hoeven vertellen waar het over gaat. Je deelt dus ook jouw problemen niet met de groep. Sterker nog, het is zelfs de bedoeling dat je details zoveel mogelijk voor je houdt.

Jouw ontwikkeling , daar draait alles om

 

Iets wat je tegenhoudt?

 

Heb je ooit het gevoel gehad dat iets je tegenhoudt? Iets dat jou stopt om te zijn die je wilt zijn, te doen wat je wilt doen, of te hebben wat je wilt hebben, maar je hebt geen idee wat het is?

Heb je het gevoel dat je er alleen voor staat, dat je alles alleen moet doen? Dat je de enige in de wereld bent die dit zo ervaart

Nou, vergeet het maar!

 

In onze workshops kom je tot de ontdekking dat we allemaal hetzelfde zijn en met dezelfde dingen worstelen. Deze ontdekking werkt bevrijdend en opent de weg naar

 

Veel trainingen richten zich op het gedrag van mensen. Bij onze workshops komt dat uiteraard ook aan de orde, maar wij gaan dieper. Er is vooral aandacht voor de ‘binnenkant’ van de mens, en voor de wisselwerking tussen persoonsdynamica en groepsdynamica. “Het gaat om echtheid”,
We hebben een breed scale aan processen en de mogelijkheden beschikbaar om een groep te ondersteunen in het realiseren van een effectieve samenwerking, één waarin mensen elkaar ondersteunen en niet afhankelijk zijn.